Attilus kaviar på Glorious Goodwood

Attilus kaviar på Glorious Goodwood

Nämn ordet Goodwood och hästkapplöpning är något man kommer att tänka på. På Sussex Downs ligger Goodwood Racecourse och banan har varit i framkant av brittisk hästkapplöpning i över 200 år.

Qatar Goodwood Festival genomförs sista veckan i juli och är en av höjdpunkterna under den brittiska slätloppssäsongen, då mode, societeten och kapplöpningar i världsklass samlas i fem spännande dagar. Evenemanget kallas Glorius Goodwood och är formad i den engelska traditionen och genomförs i Goodwoods särskilda stil. Evenemanget är fullt av saftiga jordgubbar, kyld champagne, fin mat, picknick, fantastiska hattar och sommarsjalar, och nu även vår magnifika kaviar.

Attilus är offentlig leverantör av svart kaviar till Goodwood Estate, och vi markerade vår ankomst på årets Qatar-festival med en popup-bar med kaviar och champagne, där gästerna fick njuta av en speciell provsmakningsmeny med vår finaste kaviar: Royal Oscietra och Royal Siberian.

Fullblodshästar och berömda jockeyer i världsklass och tränare och ägare kämpade om äran på kapplöpningsbanan, samtidigt som besökare bjöds på ett glas champagne och utsökt kaviar i den avslappnade och festliga miljön i vår bar och restaurang.

Återigen har Glorious Goodwood levt upp till sitt rykte.

Våra produkter