Vårt fiskeri

Vår förstklassiga vattenodlingsanläggning ligger i den stora regionen Sachsen-Anhalt i Tyskland, där vi har odlat rysk och siberisk kaviar sedan 2008.

 

Vårt fiske ligger på en lugn plats utanför by Jessen och vi får vårt kristallklara vatten från en naturlig undervattensakvifer mer än 50 meter under anläggningen. Vattnet renas sedan ytterligare i en sofistikerad filtreringsprocess så inga orenheter når våra fiskar.

 

Våra odlingsrutiner

Det krävs precision för att skapa de perfekta förutsättningarna för att kunna producera en utsökt kaviar. Vårt fiskeri använder sig av den senaste tekniken för att kontrollera varje steg av störuppfödningsprocessen.

Vi har omfattande kvalitetskontroller och mycket välutbildad teknisk personal som övervakar varje aspekt av vår verksamhet. Genom att använda rent och klart vatten med noga anpassad temperatur och flödeshastighet kan vi föda upp varje fisk för hand till den perfekta äggbärande åldern och på så vis kan vi utvinna romen vid precis rätt tidpunkt. Från yngel till mogen fisk tar det mer än 6 år, men varsam uppfödning och noggranna odlingstekniker säkerställer att vi kan få utsökt kaviar i perfekt skick till våra kunder.

Självklart spelar även fiskens foder en väsentlig roll i framställningen av den utsökta kaviaren, så vi är mycket noggranna med vårt foderprogram för fiskarna i varje steg av deras utveckling.

Våra produkter