Kvalitet

Attilus kaviar - Kvalitetssäkrad

Vårt främst mål är att hålla den högsta kvalitetsstandarden när vi producerar vårt exklusiva utbud av kaviar. Vårt team följer strikta kvalitetskontroller när vi tar fram våra unika kaviarprodukter, och det söm följer nedan är en beskrivning av hur de går tillväga.

 

Skickligt skördad

När en stör närmar sig toppen av sin mognad gör våra tekniker ett ultraljud för att bestämma när den perfekta tiden för utvinning är. När äggen är skördade rengörs de varsamt och vi ser till att det inte skett någon skada på vår dyrbara skörd.

 

Varsamt saltade

Den största delen av vår kaviar hanteras bereds med den traditionella Malossolmetoden (det betyder "lätt saltad" eller "lite salt") som de flesta kännare föredrar. Vi använder bara mycket fint salt för att dels bevara smaken och dels stärka den. Om längre lagring krävs lägger vi även till borax (E285).

 

Perfekt handplockade och förpackade

Nästa steg är att vi bedömer kaviaren för att se till att den motsvarar klassningen - äggens storlek, fasthet och smak. Om den passerar kontrollen förpackar vi den i traditionella kaviarburkar färsk för konsumtion.

 

Vackert mognad

Burkarna lagras i -3 till +2 ºC i tre veckor så att kaviaren utvecklar en rik och robust smak innan den når kunden.

 

Full spårbarhet

Attilus starkaste kvalitetsåtagande ligger i att våra produkter är helt spårbara, och vi följer strikta processer för vår fiskeodlingstekniker och kaviarberedningsprotokoll, inklusive livsmedelssäkerhetsbestämmelser och ett noga övervakat CITES-program. En titt på CITES-etiketten ger dig mycket information som du behöver veta om vår kaviar.

Våra produkter