INGREDIENTS lovage-cured-fillet-of-loch-duart-salmon-sea-herbs-samphire-pickled-cucumber-attilus-royal-oscietra-caviar
Recipe serves 1
Ingredients for the Salmon and Cure:
| Side of line caught Loch Duart Salmon |
1 |
| Salt |
250g |
| Sugar 1 star anise |
250g |
| Lemon zest |
100g |
| Whole white peppercorns 100g lovage leaf and stalks |
5g |
For the Onion Crisp:
| Feuille de Bric pastry |
|
| Free range egg yolk |
|
| Tsp. onion seeds |
|
For the Lovage Oil:
| Blanched lovage leaves |
100g |
| Extra virgin olive oil |
150g |
| Sunflower oil |
150g |
Lovage Emulsion:
| Egg yolks |
2 |
| Dijon mustard |
1 Tsp. |
| Cider vinegar Seasoning |
1 Tbsp. |
Vi använder oss av cookies för att försäkra att vi ger dig den bästa möjliga upplevelsen på vår webbsida. Om du fortsätter antar vi att du förstår.
Läs mer
1000
10.00
€10
1500
15.00
€15
1900
19.00
€19
2000
20.00
€20
2500
25.00
€25
2900
29.00
€29
3000
30.00
€30
5000
50.00
€50
10000
100.00
€100
15000
150.00
€150
20000
200.00
€200
25000
250.00
€250
N/A
Shop Now