More details - Dried
Attilus Caviar är helt spårbar, hållbar och miljömässigt ansvarsfull. Kvaliteten är oöverträffad och vi levererar nu Attilus kaviar till ledande hotell och restauranger. Attilus störar utsätts inte för kemikalier och rommen samlas in när den är som allra störst när det gäller storlek, smak, färg och konsistens.
Ingredienser
- Torkad rom från stör
- Salt (malosol)
- E285 - Borax
Hållbarhet
- 6 månader på en sval, mörk och torr plats.
Genomsnittliga näringsvärden, per 100 g
- Energi: 490 kcal (2047 kJ)
- Fett totalt: 29,1 g (varav mättade fettsyror: 7,0 g)
- Kolhydrater: 3,0 g (varav socker: <0,6 g)
- Protein: 54,1 g
- Vatten: 6,4 g
- Aska: 7,4 g
- Salt: 5,03 g
Tillverkad av Attilus GmbH, Gewerbepark 22, 06917 Jessen
Vad är borax?
Borax (även känt som natriumborat) är en form av salt som används vid kaviarproduktion över hela världen. Det bidrar till konserveringsprocessen, förbättrar konsistensen och förstärker smaken.
Allergeninformation: innehåller fisk
Observera: Alla kaviarprodukter ska förvaras i kylskåp så snart som möjligt efter mottagandet.